Лого на Издателство Милениум

Франсоа Копе

  

  • Share
Франсоа Едуард Жоакин Копе (1821-1908) е френски поет, драматург и писател, автор на десетки романтични творби. През 1903 г. е номиниран за Нобелова награда за литература.