Начало / Списък с книги / Шайка 2 - Сергей, Гоце и другите

Антон Тодоров

Шайка 2 - Сергей, Гоце и другите

5.00 от 5 (35 оценки)

12.99 лв.

Поръчай онлайн (-62%) за 5.00 лв.

Категория: Нехудожествена литература, Публицистика, Документалистика

Тип корица: Мека

Страници: 368

ISBN: 978-954-515-248-1

Размери: 14x20

Виж оценки в Goodreads
След "шайката ГЕРБ" дойде ред и на другата "шайка". Лявата, социалноориентираната... А дали двете шайки всъщност не са една и съща? 
 
* Невероятни разкрития за Сергей Станишев, Георги Първанов, Моника Йосифова 
* Кой е тайният брат на Сергей, кой е куклуводът на българската политика
* Бащата на Станишев - свързан с терористите от "Черен септември"
* За първи път - пълен списък на съветската резидентура у нас през 20-те, 30-те, 40-те години. 
 
Бестселъровият автор Антон Тодоров се завръща с нов, още по-сензационен ръкопис за мръсните тайни на задкулисието. 
Въведение

Тази книга е за най-свирепата и най-антибългарската „шайка“. След излизането на книгата „Шайка – Бойко, Росен, Цецо и другите“ доста хора ме попитаха дали не е било редно да напиша първо книга за БКП като създател на всички шайки, които тормозиха и тормозят българската държава и нация десетилетия наред.

Спорен въпрос. Въпрос на функционална гледна точка. Въпрос на градация – от производното към създателя на злото или обратно. Моето решение беше да започна с ГЕРБ и да продължа с „майката на вендолите“.1 Приемете, че има и следната логика – партията на Бойко Борисов е в българската политика от декември 2006 година. Едва навършили са седем години, не им липсват, както се казва. Но истинският демон, истинското проклятие срещу България и българите не е ГЕРБ, не са и т.нар. „десни“. Даже ДПС не може да се мери с това проклятие. Всички те са производни, организационни и политико-инструментални създания на този антибългарски демон. Проклятието, което ни задушава и спъва, се нарича небългарска комунистическа/социалистическа партия. Това е коренът на злото в България. Защо мисля така? Цялата книга е посветена на отговора на този въпрос, но ми се струва, че известно изпреварващо обяснение няма да е излишно сега, в началото. БКП/БСП е партия със сгрешено име. Тази шайка никога не е била българска. Престъпленията им срещу българската държава и нация надхвърлят всичко, което може да си помислите, всичко, което и най-извратената престъпна фантазия може да роди. Злодеянията, които те извършиха, налагат да ги наричаме така – небългарски комунисти/социалисти. В тази моя книга ще прочетете и видите няколкостотин малкоизвестни, както и напълно неизвестни документи от български и чуждестранни архиви. Da mihi factum, dabo tibi ius – „Дай ми фактите и ще ти дам правото“, съветват римските юристи.
 
В тази книга ще получите изобилие от факти, свидетелства, документи, факсимилета, преписи, изследвания, проучвания, с които се опитвам да докажа горното твърдение – това, че коренът на всички злини в отечеството ни се намира в небългарската комунистическа/социалистическа партия. Наистина е удивителна (и много разколебаваща) лекотата, с която съвременници на терористичния комунистически режим забравиха неговите ужаси и цялостния упадък на държавата, който последва, след като беше наложен с дулата на съветските танкове. Липсата на настоятелност, прон%D
Вижте още