Начало / Списък с книги / Билковата аптека на Дънов: 530 рецепти за вечно здраве

Звездомира Мастагаркова

Билковата аптека на Дънов: 530 рецепти за вечно здраве

2.95 от 5 (19 оценки)

8.00 лв.

Поръчай онлайн (-10%) за 7.20 лв.

Категория: Нехудожествена литература, Нетрадиционна медицина

Тип корица: Мека

Страници: 160

ISBN: 978-954-515-314-3

Размери: 13x20

Петър Дънов е един от най-великите български лечители. Освен пророчествата си той ни е завещал и стотици рецепти с билки, благодарение на които можем да излекуваме дори и най-страшните заболявания. Учителя е събирал през целия си живот информация за народните илачи и методи, с които помагал на хиляди болни. В тази книга ще научите всички негови препоръки - уникални методи за лечение с билки, водни компреси, мед, зеленчукови отвари, както и съвети за здравословното хранене и начин на живот.

Създателят на Бялото братство – Учителя Петър Дънов, е известен с простите си съвети за живота и здравето. Те са изпробвани от хиляди негови последователи и повече от век помагат на много българи да се излекуват от различни болести, както и да останат здрави след това. Рецептите и указанията на Учителя са лесно приложими, в което ще се убедите и от „Билковата аптека на Дънов“.

Съветите му за хранене, дишане, начин на живот са подобрили живота на не един човек по света и у нас. Дънов има и уникални методики за лечение с помощта на водата и меда, които също ще научите от следващите редове. Важна част от указанията му са и тези за здравословно хранене, тъй като то според Учителя е важно колкото и приложението на билките.

Той е Той е предал на поколенията създадената от него система за хранене, прочистване на организма, режим на живот, мислене и чувстване, защото много от болестите идват именно заради потиснати отрицателни емоции.