Начало / Списък с книги / Новият български съновник

София Петрова

Новият български съновник

3.60 от 5 (5 оценки)

8.00 лв.

Поръчай онлайн (-15%) за 6.80 лв.

Категория: Нехудожествена литература, Езотерика, Енциклопедии

Тип корица: Мека

Страници: 336

ISBN: 978-954-515-350-1

Размери: 13x20

Виж оценки в Goodreads

ПЪЛНО ОПИСАНИЕ

Изчерпателен списък от съвременни феномени, предмети, явления и дейности намират тълкувание в „Най-новият български съновник”. Старите съновници постепенно стават непрактични, защото обясняват сънища с понятия, които не са адекватни днес, и се появява необходимост от нови справочници. Все по-рядко някой сънува, че тъче на стан или че се вози на каруца. Много по-важно е да знаем какво означава сън, в който работим на компютър, шофираме модерна кола или сърфираме в интернет – неща, които са неизменно свързани с всекидневието ни и неминуемо виждаме и в сънищата си.
 
Макар тълкуването на нощните видения да не е категорично и еднозначно, то винаги е било във фокуса на човешкия интерес. През вековете хората са събирали, систематизирали и обогатявали познанията си за сънищата и са ги свързвали с реални събития. Установили са, че насън се проявяват скрити проблеми, предупреждения и решения на конкретни житейски ситуации.
 
Правилно разчетеният сън е ориентир, който ни дава посока в периоди на несигурност и колебания. Стига само човек да знае как да разчита посланията, закодирани в сънищата.
Вижте още