Начало / Списък с книги / Първи контакт. Секретни данни на ЦРУ за дейностите на извънземните

Алена Кирилова – съставител

Първи контакт. Секретни данни на ЦРУ за дейностите на извънземните

3.60 от 5 (10 оценки)

7.00 лв.

Поръчай онлайн (-30%) за 4.90 лв.

Категория: Нехудожествена литература, Други

Тип корица: Мека

Страници: 192

ISBN: 978-954-515-388-4

Размери: 13x20

Виж оценки в Goodreads
Агресори или водачи, манипулатори или закрилници, богове или демони?  Близо 60 познати извънземни раси имат планове за нас.
 
В тази книга представяме впечатляваща, любопитна и потресаваща по мащаба си панорама на познатите космически цивилизации, които влияят на глобалните проблеми на Земята. Сиви, анунаки, рептилии, драконианци, телосианци, лирианци, проционци... С кои от тях световните правителства в сянка имат договорености? На кои планетарни проблеми влияят и как? Какви са техните цели?
 
На тези въпроси в редица свои доклади, статии и книги отговарят световни експерти, уфолози, политолози, писатели. Те основават анализите си на сведения на агент-информатори от ЦРУ, контактьори, свидетели на НЛО феномени и жертви на отвличания от пришълци. Тези факти трябва да стигнат до всеки от нас, за да бъдем подготвени за повратната точка – премахването на глобалната секретност за извънземното присъствие.
Хилядолетия наред Ноmо sарiеns, видът, който се появява, след като неандерталците слизат от историческата сцена, е съществувал из целия свят, като водел ловно-събирателски начин на живот в малки, сплотени социални групи. Внезапно около 3000 г. пр.Хр. възниква първата от шестте велики цивилизации на света. Във всички тях се разказват митове за сътворението, в които някакви богове слезли на Земята, оформили хората по собствен образ и подобие, научили ги на земеделие и им помогнали да направят качествен скок в развитието си. Всички култури, заченати в Египет, Шумер, Перу, Мексико, Китай и долината на Инд, издигнали гигантски пирамиди, а науката и до днес не е успяла да обясни как и откъде са се сдобили с високите технологични познания, за да ги построят. Необяснимата поява на тези цивилизации и сходствата в развитието им поставят под въпрос Дарвиновата теория за еволюцията, защото липсва свързващото звено между тези напреднали общества и ловно-събирателските народи, които продължили да живеят в други части на света така, както били живели вече хиляди години.
 
Днес с помощта на новите ДНК изследвания, последните археологически, геодезически и астрономически проучвания и някои наскоро разсекретени правителствени документи става ясно, че тези „богове“ всъщност са посетители от други светове, които генетично моделирали съвременния човек. За информация като тази човечеството никога няма да е напълно готово, но е време тя да се каже ясно и високо, предвид промените, които настъпват на Земята, свързани с климатичната, икономическата, социалната и политическата нестабилност.
 
Зачестяват и свидетелствата на похитени от извънземни или контактьори. Те дават информация, че наближава моментът, в който ще се осъществи контакт на извънземните с човечеството като цяло. Очакваше се това да стане през 2012-2013 г., бяха нагнетени очаквания, че ще се случи голяма трансформация. Имаше предположения, че това ще бъде стратегическата входна точка за извънземните, възнамеряващи да заложат на тази пс%D
Вижте още