Начало / Списък с книги / Истината за болестите

Тихомир Петров

Истината за болестите

2.86 от 5 (14 оценки)

7.00 лв.

Поръчай онлайн (-30%) за 4.90 лв.

Категория: Нехудожествена литература, Нетрадиционна медицина

Тип корица: Мека

Страници: 192

ISBN: 978-954-515-436-2

Размери: 13x20

Виж оценки в Goodreads

От десетилетия насам фармацията не е в услуга на здравето, а е индустрия като всяка друга и нейната цел е печалбата. Лекарите и производителите на лекарства нямат финансова изгода от здрави пациенти, затова ни пробутват фалшиви илачи, които само задълбочават проблемите ни.

Болестите в повечето случаи са предизвикани не от вируси и бактерии, както периодично ни плашат по медиите, а заради отслабения ни имунитет вследствие на нарушената естествена хигиена и нездравословен начин на живот.

В тази книга са посочени истинските причини за болестите, а също и начините да се предпазим от тях и да ги преодолеем без лекарства и операции, без страх и без висене по болници и кабинети на медицински светила.

Обикновено човек сам си създава болестите. В тази книга са обяснени истинските причини за възникването на болестите, принципите на Естествената хигиена, които трябва да се спазват, за да се предпазваме от болести, и начинът на лечение, ако вече са възникнали. Естествената хигиена използва холистичен подход за лечение на организма и за поддържане на здравето.

Казват, че здравето е най-голямото богатство. Обикновено осъзнаваме стойността на нещо, когато го загубим. Здравето не е всичко, но всичко без здраве е нищо.

Една теория се потвърждава или отхвърля от практиката. Помислете добре кое е вярно: теориите, които се изучават в медицинските университети, неотговарящи на природни закони, или теориите, основаващи се на природни закони и очевидни факти?

Ако грешните, фалшивите теории, които се преподават в медицинските университети, че причините за някои болести са „автоимунни”, а други болести се причиняват от вируси или бактерии, бяха верни, повечето диви, свободно живеещи животни в Природата също щяха да бъдат болни от същите болести, от които страдат и хората. Истината е, че много малко от тези животни се разболяват, и то обикновено от отровите, изхвърляни в Природата отново от хората.

Нещата не са толкова сложни, както искат да ни убедят „лекарите” (от официалната медицина). Иначе, ако имаше изобщо живи диви, свободно живеещи животни, повечето от тях щяха да бъдат също болни, дори и да имаха (ветеринарни) „лекари”, „зъболекари”, „лекари” фармацевти и отровите им, наречени „лекарства” и „ваксини”.

Сами оформяме бъдещето си и не е необходимо да плащаме на ясновидец, без значение дали е лекар, адвокат, свещеник или банкер, за да ни каже какво ще ни се случи утре. Нищо кой знае какво няма да се случи. Неизбежното ще настъпи – ще пожънем онова, което сме посели.

Вижте още