Начало / Списък с книги / Сезонът на изчезналите

Дот Хъчисън

Сезонът на изчезналите

5.00 от 5 (1 оценка)

19.99 лв.

Поръчай онлайн (-30%) за 13.99 лв.

Категория: Художествена литература, Трилъри, Криминални книги

Тип корица: Мека

Страници: 336

ISBN: 978-954-515-493-5

Размери: 14x21

Виж оценки в Goodreads

ПЪЛНО ОПИСАНИЕ

Четвърта книга от поредицата „Колекционерът“
 
От спокоен квартал, който изпъква сред градската среда с добрите си условия и сплотени съседи, изчезва осемгодишната Бруклин Мърсър. Малкото русокосо и синеоко момиче е отвлечено, докато се е прибирало от училище, а родителите му се обаждат в полицията чак на следващия ден – прекалено късно по правилата на разследващите.
Случаят съвпада с двайсет и пет годишнината от изчезването на Фейт – сестрата на Брандън Едисън, агент от ФБР, който се присъединява към разнищването на загадката заедно с екипа си. Той трябва да пребори душевната травма, но докато се изправя срещу миналото, може да загуби настоящето си.
Илайза Стърлинг, негова партньорка в работата и живота, опитва да събере парченцата от пъзела, какъвто се оказва отвличането на Бруклин, и да помогне на приятеля си да преживее болката от спомените, макар самата тя също да е преследвана от собствените си демони.
Ще успеят ли агентите от ФБР да помогнат на детето? И ще получат ли отговор на зловещия въпрос дали и други руси синеоки момиченца никога повече не са видели родителите си, похитени от жестокия престъпник?
Вижте още