Начало / Списък с книги / Дяволският кръг

Нийл Олсън

Дяволският кръг

4.67 от 5 (3 оценки)

19.90 лв.

Поръчай онлайн (-30%) за 14.00 лв.

Категория: Художествена литература, Трилъри

Тип корица: Мека

Страници: 288

ISBN: 978-954-515-522-2

Размери: 14х21

Виж оценки в Goodreads

ПЪЛНО ОПИСАНИЕ

Завладяваща и зловеща история за разяждащата мощ на семейните тайни и родови проклятия. Роман, който ще ви държи в напрежение докрай и не бива да го четете посред нощ.
Kirkus Reviews
 
Вярвате ли в истории за вещици?
Когато Уил Конър се връща в родния си град, за да се грижи за пострадалата си майка, той открива, че кошмарите от миналото не са единственото, което го преследва. Като дете е станал неволен свидетел как един от членовете на местния спиритически кръг издъхва в адски мъки и цял живот се измъчва от въпроси за злощастната нощ.
Като възрастен той отново трябва да срещне страховете си и да се изправи срещу недружелюбието на местните, които вярват, че Уил всъщност е обладан от зла сила, отговорна за необяснимите нещастни случаи, сполетели всеки от членовете на кръга през онази вечер.
Демон отмъстител или някоя по-висша сила стои в основата им? Ще успее ли Уил да намери рационално обяснение на трупащите се мистерии, или ще остане под въздействието на древното проклятие, което тегне над всички жители на Кейп Ан? Времето му изтича, а границата между света на живите и този на отвъдното става все по-тънка…
 
По страниците на тази книга пълзят изтънчени паранормални елементи, които ще ви накарат да искате още и още…
Publishers Weekly
 
Нов поглед над вещерството, мистериите и ужаса.
The Day
 
Нийл Олсън е брилянтен автор, а „Дяволският кръг“ е необикновен трилър – освен задължителното за жанра напрежение, ще ви предложи интелектуални предизвикателства, неочаквани обрати и изключителни прозрения за тънката граница между доброто и злото в човешката природа.
Меган Ченс, авторка на A Drop of Ink
 
Задължително четете тази книга на светната лампа – демоните може да ви дебнат от всеки ъгъл, а някои от тях живеят вътре в нас…
Алиса Паломбо, авторка на The Spellbook of Katrina Van Tassel
Вижте още