Начало / Списък с книги / Смърт под клетва

Джак Джордан

Смърт под клетва

5.00 от 5 (3 оценки)

25.00 лв.

Поръчай онлайн (-15%) за 18.00 лв.

Категория: Художествена литература, Трилъри, Криминални книги

Тип корица: Мека

Страници: 348

ISBN: 9789545155796

Размери: 32/84x108

Виж оценки в Goodreads

ПЪЛНО ОПИСАНИЕ

Точно преди една от най-важните операции в кариерата си реномираният хирург Ана Джоунс е изправена пред ужасяваща дилема: да причини смъртта на невинния пациент или повече да не види сина си жив.

Разкъсвана между професионалния дълг и майчината любов, Ана е изправена пред непосилен избор. Коя клетва е по-силна? Хипократовата, която я задължава да пази живота на хората, потърсили помощта ѝ? Или кръвната, която свързва майка и дете?

В търсене на изход от смразяващата ситуация, доктор Джоунс попада в центъра на лабиринт от интриги, страх, корупция и заплахи и не знае на кого може да се довери. Докато трескаво обмисля как да се измъкне, без да извърши немислимото, тя трябва да подреди пъзела на незначителните наглед събития напоследък и да разбере защо ѝ се случва всичко това? И най-вече да открие как да върне детето си, без да изцапа ръцете си с невинна кръв.

Ще успее ли да спази поне една от клетвите? Ще съзре ли спасителна светлинка в мрака на безизходицата? Или ще изгуби всичко в тази игра на нерви и смърт?

 

Изключително въздействащ трилър – идеалното психологическо криминале. Нещо ми подсказва, че дълго ще чуваме името на Джак Джордан.

Кейт Роудс

 

Ужасяващ, провокиращ, интригуващ роман. Няма да можете да оставите тази история.

Ема Къртис

 

Заплетен сюжет, който ще ви грабне от първата страница. Препоръчвам горещо смразяващата наслада на този роман.

Надин Матисън

 

 

Вижте още