Начало / Списък с книги / С вкус на кръв

Майк Оумър

С вкус на кръв

5.00 от 5 (5 оценки)

25.00 лв.

Поръчай онлайн (-15%) за 18.00 лв.

Категория: Художествена литература, Трилъри, Криминални книги

Тип корица: Мека

ISBN: 9789545155871

Виж оценки в Goodreads

ПЪЛНО ОПИСАНИЕ

 

Трета част на бестселър поредицата на Майк Оумър!

Какво е да мислиш с ума на сериен убиец? Да вникваш в най-мрачните кътчета на съзнанието му? Да разбираш хищната му, страховита природа?

Зоуи Бентли е криминален психолог и консултант на ФБР. Тя и партньорът ѝ, специален агент Тейтъм Грей, са залавяли десетки убийци, ала нищо не може да ги подготви за това, на което се натъкват в Чикаго – сериен килър вампир, който източва кръвта на жертвите си.

Скоро Зоуи разбира, че хладнокръвният психопат не действа сам, а в съучастие със самия Род Гловър – най-жестокият случай, който е белязал детството ѝ и все още е най-страшният й кошмар. Глоувър отново е на свобода, а психоложката знае, че самата тя е най-желаната жертва в колекцията му. Единственият начин да залови смъртоносния тандем, е като прозре намеренията им и проникне в мрака на умовете им.

Ще успеят ли доктор Бентли и агент Грей да разкрият мистериозната личност на вампира и да спрат садистичния Гловър? Или кошмарът на детството й най-сетне ще задоволи зловещата си жажда – да превърне Зоуи в последния си, най-ценен трофей?

 

Динамична и извратена история, която няма да ви остави безразлични.

Дарша Хел

 

Изпълнена с мистерия и неочаквани обрати, тази книга определено ще ви завладее.

Stephanie’s Book Reviews

 

Вижте още